Hoezo service?

Chaotisch als ik ben, constateerde ik afgelopen week dat er al vele maanden een telefoonverzekering van mijn beide jongens bij me wordt afgeschreven, die bij mijn weten een dag na de aankoop van het onding al stopgezet hadden moeten zijn. Dat dit niet naar behoren was gebeurd en mijn beide mannen, zo bleek later, een mailtje naar een no reply-adres van de verzekeringsmaatschappij hadden gestuurd, heb ik uiteraard vervloekt. Ik kwam er al spoedig achter dat de doortastendheid van een luie puber sowieso niet voldoende toereikend zou zijn geweest voor de hardnekkigheid van dergelijke instanties. Vol moed zocht ik de internetpagina van de desbetreffende telefoonverzekeringsmaatschappij op in de hoop gewoonweg een telefoonnummer te kunnen bemachtigen, dat ik simpelweg kon bellen om de boel te annuleren. Na vier keer ‘contact’ te kiezen en vervolgens bij ‘klantenservice’ voor opzeggen te hebben gekozen kwam de mededeling tevoorschijn dat ik hier online op kon zeggen. Ik koos uiteraard voor het woordje hier waarachter, tot mijn teleurstelling, zo’n jammerlijke pagina met een error verscheen. Nog naïef in de veronderstelling dat het aan mijn laptop of onze internetverbinding lag, herhaalde ik de ganse riedel nogmaals, om uiteindelijk weer dezelfde error in beeld te zien verschijnen. Opnieuw struinde ik de pagina af naar een telefoonnummer en kwam er zowaar één tegen. Weliswaar niet op de pagina van de verzekeringsmaatschappij, echter van de provider van het abonnement, in de hoop hier iemand te kunnen spreken die wellicht een antwoord had op mijn inmiddels brandende vraag. Via het eindeloze keuzemenu baande ik mij een weg naar de juiste dame of heer die mij van mijn verzekeringen af kon helpen. Tot slot, bij de zevende serie keuzes: Kies 1. als het gaat om een factuur, kies 2. als het gaat om een achterstallige betaling, kies 3. als u uw rekeningnummer wilt wijzigen of kies 4. om terug te keren naar het hoofdmenu. Mijn hersenen ratelden om een spoedige keuze te maken uit deze vier opties, die in feite geen van allen aan mijn verwachting voldeden, dus koos ik optie 4. om er niet wéér voortijdig uitgegooid te worden als ik te lang wachtte. Het hele hoofdmenu nogmaals beluisterend kwam ik bij dezelfde vier mogelijkheden en koos vervolgens, enigszins met tegenzin, voor 1. Het was tenslotte een factuur. De vriendelijke, doch inmiddels irritante vrouwenstem verwees mij vervolgens naar de website, waar ik in kon loggen met mijn eigen account en inzage had in alle facturen. De verbinding werd verbroken. Nu ben ik geen fan van callcenters, maar een klantenservice waar je überhaupt niemand aan de telefoon kunt krijgen is voor een digibeet als ikzelf uitermate frustreren. Dan bel ik nog liever naar een callcenter, waarbij je de verkregen informatie echter sterk in twijfel dient te trekken en nooit echt serieus kunt nemen, aangezien werkelijk iedereen met een stem, enige kennis van de Nederlandse taal, doch zonder enige kennis van zaken, daar achter een telefoon terecht kan. Inmiddels heb ik daar mijn eigen weg in gevonden. Ik bel minimaal driemaal met dezelfde vraag, in de hoop op zijn minst twee maal hetzelfde antwoord te krijgen. Pas dan durf ik met enige zekerheid aan te nemen dat de verkregen informatie juist is. Normaliter ben ik niet zo argwanend en ook best goedgelovig, maar de frequentie waarmee mij in het verleden werd medegedeeld: “Dan heeft mijn collega u niet juist voorgelicht” en ik dus mijn neus reeds had gestoten, deed mij overgaan tot deze neurotische en tijdrovende informatiecontrole. Conclusie: Ik betaal voorlopig de verzekering van de beide telefoons dus nog maar even gewoon door, in de hoop dat er binnenkort toch één in een toiletpot valt. Wanneer ik de moed weer bijeen heb geraapt om de frustraties te trotseren die erbij gepaard gaan, zal ik het nog eens proberen.

 

70 gedachten over “Hoezo service?”

 1. Ja, zó irritant! Je kunt bijna nergens meer iemand aan de telefoon krijgen, die het dan nog snápt ook…!
  Probeer ook maar eens een abonnement van iets op te zeggen. Lid worden/abonneren kun je makkelijk, maar dan het lidmaatschap opzeggen?!
  Groetjes,
  Annemargreet

 2. Hi Bro, Web Macaw, Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 3. Hi Bro, Web Macaw, Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 4. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 5. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 6. Nice weblog right here! Additionally your website lots up fast! What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate hyperlink on your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

 7. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid other customers like its helped me. Great job.

 8. Very good blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like
  Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any recommendations? Thanks!

 9. Hey very cool blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally¡KI’m happy to search out numerous useful info here in the publish, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 10. Great items from you, man. I have take note your stuff previous to and you are simply extremely
  wonderful. I really like what you’ve acquired here, really
  like what you are saying and the way by which you are saying
  it. You’re making it entertaining and you still
  take care of to keep it wise. I can not wait to learn far
  more from you. This is actually a terrific website.

 11. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 12. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to show that I have a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I most indubitably will make certain to don¡¦t put out of your mind this web site and provides it a glance on a constant basis.

 13. I’m extremely pleased to find this web site. I want to to thank
  you for your time due to this wonderful read!! I definitely loved every bit of
  it and i also have you book-marked to check out new
  stuff on your site.

 14. আমিই সেরা. ইংরেজী ও বাংলা অনলাইন অভিধান এবং ব্যাকরণ আমাদের অ্যাপ্লিকেশনটি তখন আপনার ইংরেজী শব্দ, বাক্যাংশ বা বাক্যে বাংলা অনুবাদ করে। … বাকিদের জন্য যারা বেনগ্লা ভাষা বলতে পারে না, বেনগ্লা তে ইংরেজিতে অনুবাদ করা বেশ কঠিন হতে পারে। বাংলা থেকে বাংলা অনুবাদ কিভাবে কাজ করে? uphindikhabar.in

 15. Heya i am for the primary time here. I found this board and
  I in finding It really useful & it helped me out a lot.
  I’m hoping to present something again and help others like
  you aided me.

 16. My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s
  to be what precisely I’m looking for. can you offer guest writers to write
  content in your case? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects
  you write related to here. Again, awesome weblog!

 17. Hi, i read your blog from time to time and i own a
  similar one and i was just curious if you get a lot of
  spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or
  anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.

 18. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a
  pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Kudos

 19. Hello there, I do think your blog could be having browser compatibility problems.
  Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine however, if opening in IE, it has some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads up! Other than that,
  excellent blog!

 20. A person necessarily lend a hand to make significantly articles I’d state.
  That is the first time I frequented your website page and up to now?

  I surprised with the research you made to create this particular publish extraordinary.

  Wonderful job!

 21. This design is spectacular! You obviously know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented
  it. Too cool!

 22. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was super long) so I
  guess I’ll just sum it up what I wrote and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any suggestions for newbie blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

 23. Very good website you have here but I was
  wondering if you knew of any message boards that cover the same topics discussed here?

  I’d really love to be a part of online community where I can get comments from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Kudos!

 24. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my
  blog stand out. Please let me know where you got your theme.
  Thanks a lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *